Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GAGIK Ararat-2003
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
36% Spel op eigen helft 64%
11 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.9 gemiddelde waardering 17.4
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Mashouryan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sekoyan komt het veld opgelopen.

6e minuut.
Tadevosyan rent richting de bal. Tadevosyan geeft een lange en hoge pass. Sargsyan probeert de bal aan de voet te houden. Manaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Manaryan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Klungelig pakt Avagian de bal. Avagian probeert naar een medespeler te passen. Yeghiazaryan is nu in balbezit. Sekoyan onderschept slim de pass. Sekoyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Haroyan kopt de bal weg. Yeghiazaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Orbelyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yeghiazaryan raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Yeghiazaryan kan niet meer verder spelen. Zanazanyan komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Sekoyan verovert de bal door een tackle van achteren. Zanazanyan is nu in balbezit. Zanazanyan passt de bal met de wreef. Emilyan rent richting de bal. Emilyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GAGIK - Ararat-2003 1:0

34e minuut.
Zanazanyan kopt de bal weg. Manaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Orbelyan begaat een overtreding. Orbelyan krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Gasparyan met een snelle inworp. Avagian bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirzoyan begaat een overtreding. Avagian wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Avagian kan niet meer verder spelen. Balyan komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Na een snelle pass probeert Sisakyan de bal onder controle te krijgen. Yuspashyan rent richting de bal. Yuspashyan passt de bal in één keer door. Emilyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Emilyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Sisakyan speelt de bal door. Sadoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuspashyan maakt een afschuwelijke overtreding. Yuspashyan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GAGIK 45%, Ararat-2003 55%.
GAGIK - Ararat-2003 1:0

58e minuut.
Balyan is nu in balbezit. Petrosyan onderschept slim de pass. Met opzet legt Gasparyan zijn tegenspeler op de grond. Petrosyan raakt geblesseerd tijdens het duel. Tadevosyan met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Yuspashyan met een snelle inworp. Balyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Balyan probeert naar een medespeler te passen. Yuspashyan geeft een hoge lob. Sekoyan maakt een snoekduik en kopt de bal. Khorenyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Sisakyan geeft de bal voor. Balyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadevosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Balyan onderschept slim de pass. Balyan geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Balyan rent richting de bal. Balyan probeert naar een medespeler te passen. Tserunyan speelt de bal door. Sekoyan rent richting de bal. Sekoyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Zanazanyan probeert de bal aan de voet te houden. Tadevosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadevosyan speelt de bal door. Balyan rent richting de bal. Balyan geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GAGIK 27%, Ararat-2003 73%.
GAGIK - Ararat-2003 1:0