Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Amaras Kotayq
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 15.4
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Tsolakyan is nu in balbezit. Melkonyan verovert de bal door een tackle van achteren. Melkonyan passt de bal met de wreef. Teymuryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Teymuryan schiet op doel. Ispiryan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Arshakyan is nu in balbezit. Melkonyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Melkonyan passt de bal in één keer door. Teymuryan rent richting de bal. Teymuryan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Melkonyan is nu in balbezit. Areyan onderschept slim de pass. Areyan met een sublieme pass. Aivazyan is nu in balbezit. Aivazyan haalt uit met een fantastische trap. Nersesyan bokst de bal weg. Paal!

24e minuut.
Melkonyan onderschept slim de pass. Matevosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Matevosyan passt de bal met de wreef. Daar is Teymuryan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teymuryan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Shahbazyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Azaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsolakyan rent richting de bal. Azaryan onderschept slim de pass. Azaryan geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Andonyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Andonyan passt de bal in één keer door. Arshakyan speelt de bal door. Teymuryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Teymuryan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Amaras - Kotayq 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amaras 38%, Kotayq 62%.
Amaras - Kotayq 1:0

80e minuut.
Matevosyan geeft een hoge lob. Aivazyan rent richting de bal. Jknavoryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aivazyan onderschept slim de pass. Aivazyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Amaras - Kotayq 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amaras 62%, Kotayq 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Amaras - Kotayq 1:1