Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ARMENIYA FC Abovyan City
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
11 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 16.2
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Kharatyan heeft problemen om de bal te vangen. Iskyan is nu in balbezit. Kharatyan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kharatyan krijgt een gele kaart. Iskyan raakt geblesseerd tijdens het duel. Sismanyan neemt de penalty, wat een uithaal! Yeghiazaryan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ARMENIYA - FC Abovyan City 0:1

5e minuut.
Iskyan onderschept slim de pass. Sismanyan is nu in balbezit. Iskyan rent richting de bal. Sismanyan rent richting de bal. Sismanyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Tserunyan met de inworp. Tsarukyan is nu in balbezit. Sismanyan verovert de bal door een tackle van achteren. Sismanyan probeert naar een medespeler te passen. Bagratuni geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Aharonyan verovert de bal door een tackle van achteren. Orbelyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Orbelyan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Orbelyan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Aharonyan legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Avetikyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARMENIYA 65%, FC Abovyan City 35%.
ARMENIYA - FC Abovyan City 0:1

52e minuut.
Daar is Kharatyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kharatyan geeft de bal voor. Bagratuni bereikt de bal nog maar net als eerste. Aharonyan verovert de bal door een tackle van achteren. Aharonyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ARMENIYA - FC Abovyan City 1:1

57e minuut.
Sismanyan rent richting de bal. Tsarukyan verovert de bal door een tackle van achteren. Tsarukyan speelt de bal door. Iskyan rent richting de bal. Iskyan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

68e minuut.
Sismanyan rent richting de bal. Avagyan verovert de bal door een tackle van achteren. Avagyan geeft een lange en hoge pass. Daribyan is nu in balbezit. Daribyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Orbelyan zal de hoekschop nemen. Herikyan rent richting de bal. Daribyan is nu in balbezit. Daribyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARMENIYA 45%, FC Abovyan City 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ARMENIYA - FC Abovyan City 1:1