Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GAGIK Fc Vahananc
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 16.1
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Sargsyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Orbelyan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Antonyan. Antonyan krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Khachatryan is nu in balbezit. Emilyan verovert de bal door een tackle van achteren. Yuspashyan met een sublieme pass. Mashouryan is nu in balbezit. Mashouryan draait met de bal, schiet en ... Abrahamyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GAGIK - Fc Vahananc 1:0

14e minuut.
Orbelyan is nu in balbezit. Karapetyan verovert de bal door een tackle van achteren. Orbelyan is nu in balbezit. Karapetyan onderschept slim de pass. Karapetyan geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Orbelyan met de inworp. Yuspashyan controleert de bal met de borst. Met opzet legt Karapetyan zijn tegenspeler op de grond. Karapetyan krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Karapetyan is nu in balbezit. Yuspashyan onderschept slim de pass. Yuspashyan met een sublieme pass. Mashouryan rent richting de bal. Mashouryan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GAGIK - Fc Vahananc 2:0

26e minuut.
Karapetyan geeft een hoge lob. Inworp. Yuspashyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Emilyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Emilyan geeft een hoge lob. Abrahamyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Orbelyan passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Antonyan de bal onder controle te krijgen. Baveyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Baveyan schiet op doel. Miranyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GAGIK - Fc Vahananc 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GAGIK 44%, Fc Vahananc 56%.
GAGIK - Fc Vahananc 2:1

51e minuut.
Karapetyan rent richting de bal. Orbelyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Orbelyan met een sublieme pass. Mashouryan rent richting de bal. Mashouryan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GAGIK - Fc Vahananc 3:1

62e minuut.
Antonyan is nu in balbezit. Baveyan rent richting de bal. Antonyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Baveyan is nu in balbezit. Baveyan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Yuspashyan geeft een lange en hoge pass. Baveyan met een sublieme pass. Daar is Antonyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baveyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Baveyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Orbelyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonyan verovert de bal door een tackle van achteren. Antonyan probeert naar een medespeler te passen. Baveyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Baveyan schiet op doel. Miranyan bokst de bal weg.

82e minuut.
Emilyan geeft een hoge lob. Tserunyan speelt de bal door. Rafaelyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mashouryan onderschept slim de pass. Mashouryan draait met de bal, schiet en ... Abrahamyan bokst de bal weg.

85e minuut.
Karapetyan kopt de bal weg. Haroyan is nu in balbezit. Haroyan geeft een lange en hoge pass. Emilyan is nu in balbezit. Emilyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GAGIK - Fc Vahananc 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GAGIK 36%, Fc Vahananc 64%.
GAGIK - Fc Vahananc 4:1