Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Amaras ARMENIYA
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 18.9
hopeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


3e minuut.
Arshakyan rent richting de bal. Sargsyan onderschept slim de pass. Sargsyan probeert naar een medespeler te passen. Daribyan rent richting de bal. Daribyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Melkonyan heeft problemen om de bal te vangen. Avagyan onderschept slim de pass. Avagyan probeert naar een medespeler te passen. Daribyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Daribyan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Herikyan kopt de bal weg. Harutyunyan probeert de bal aan de voet te houden. Daribyan rent richting de bal. Daribyan draait met de bal, schiet en ... Nersesyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Amaras - ARMENIYA 0:1

14e minuut.
Aharonyan rent richting de bal. Melkonyan onderschept slim de pass. Melkonyan speelt de bal door. Teymuryan rent richting de bal. Teymuryan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Amaras - ARMENIYA 1:1

31e minuut.
Arshakyan geeft de bal voor. Haroutiunyan met een sublieme pass. Daar is Aharonyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daribyan is nu in balbezit. Daribyan draait met de bal, schiet en ... Nersesyan bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amaras 56%, ARMENIYA 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Amaras - ARMENIYA 1:1

51e minuut.
Melkonyan rent richting de bal. Sargsyan is nu in balbezit. Melkonyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Teymuryan is nu in balbezit. Teymuryan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Arshakyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Arshakyan geeft een hoge lob. Davtyan kopt de bal weg. Teymuryan heeft problemen om de bal te vangen. Teymuryan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Avagyan onderschept slim de pass. Avagyan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Arshakyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aharonyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aharonyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Sargsyan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tsarukyan komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amaras 55%, ARMENIYA 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Amaras - ARMENIYA 1:1