Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Abovyan City Kotayq
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 15.7
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Bagratuni rent richting de bal. Saribekyan rent richting de bal. Bagratuni onderschept slim de pass. Sismanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sismanyan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Klungelig pakt Sismanyan de bal. Danayan is nu in balbezit. Danayan passt de bal met de wreef. Aivazyan rent richting de bal. Aivazyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Aivazyan rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Abovyan City - Kotayq 0:1

16e minuut.
Aivazyan onderschept slim de pass. Aivazyan passt de bal met de wreef. Bagratuni bereikt de bal nog maar net als eerste. Aivazyan rent richting de bal. Aivazyan draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Andonyan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mheryan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aivazyan rent richting de bal. Aivazyan draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Balabekyan de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Tserunyan met de inworp. Sismanyan is nu in balbezit. Andonyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sismanyan raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Sismanyan neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Abovyan City - Kotayq 1:1

28e minuut.
Bagratuni passt de bal in één keer door. Iskyan rent richting de bal. Sismanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Iskyan is nu in balbezit. Iskyan schiet op doel. Ispiryan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Abovyan City - Kotayq 2:1

38e minuut.
Saribekyan is nu in balbezit. Saribekyan geeft een lange en hoge pass. Bagratuni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Iskyan is nu in balbezit. Iskyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Bagratuni geeft een lange en hoge pass. Tsolakyan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zorabyan. Zorabyan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Abovyan City 51%, Kotayq 49%.
FC Abovyan City - Kotayq 2:1

56e minuut.
Khanchvankyan met een harde bal richting middenveld. Yanikyan heeft problemen om de bal te vangen. Danayan probeert naar een medespeler te passen. Aivazyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aivazyan haalt uit met een fantastische trap. Avetikyan bokst de bal weg.

90e minuut.
Tsolakyan geeft een lange en hoge pass. Mashouryan kopt de bal weg. Balabekyan rent richting de bal. Aivazyan verovert de bal door een tackle van achteren. Aivazyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Abovyan City - Kotayq 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Abovyan City 50%, Kotayq 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Abovyan City - Kotayq 2:2