Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IDeA N.K.R
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
8 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 20.3
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


26e minuut.
Dokhoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekyan verovert de bal door een tackle van achteren. Bekyan probeert naar een medespeler te passen. Navasardyan heeft problemen om de bal te vangen. Navasardyan schiet op doel. Hovannisyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Galstyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Galstyan geeft de bal voor. Bekyan is nu in balbezit. Dokhoyan onderschept slim de pass. Dokhoyan geeft een hoge lob. Papazyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IDeA 37%, N.K.R 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
IDeA - N.K.R 0:0

66e minuut.
Navasardyan heeft problemen om de bal te vangen. Aprikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Navasardyan begaat een overtreding. Aprikyan raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

76e minuut.
Nazaryan passt de bal zonder na te denken. Avetyan heeft problemen om de bal te vangen. Avetyan geeft de bal voor. Duzyan is nu in balbezit. Duzyan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IDeA 42%, N.K.R 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
IDeA - N.K.R 0:0