Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
N.K.R IDeA
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 18.2
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


8e minuut.
Tokhunts geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Avetyan met een snelle inworp. Asatryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Asatryan geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Tokhunts met een snelle inworp. Khorenyan speelt de bal door. Meschyan rent richting de bal. Patyan onderschept slim de pass. Patyan draait met de bal, schiet en ... Papazyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Armenakyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Patyan verovert de bal door een tackle van achteren. Patyan met een sublieme pass. Hovakimyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hovakimyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Bekyan met een sublieme pass. Duzyan met een sublieme pass. Navasardyan rent richting de bal. Asatryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Asatryan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Minasyan passt de bal zonder na te denken. Hovakimyan rent richting de bal. Hovhannisyan is nu in balbezit. Patyan verovert de bal door een tackle van achteren. Patyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Hovakimyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hovhannisyan onderschept slim de pass. Hovhannisyan speelt de bal door. Navasardyan is nu in balbezit. Navasardyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Minasyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Patyan onderschept slim de pass. Patyan geeft de bal voor. Daar is Hovakimyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hovakimyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Shavarshyan onderschept slim de pass. Shavarshyan speelt de bal door. Hovakimyan is nu in balbezit. Hovakimyan draait met de bal, schiet en ... Armenakyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: N.K.R 54%, IDeA 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
N.K.R - IDeA 0:0

49e minuut.
Shahgeldyan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grigoryan met een snelle inworp. Daar is Patyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patyan geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Tunboyacyan met een harde bal richting middenveld. Minasyan kopt de bal weg. Asatryan rent richting de bal. Asatryan draait met de bal, schiet en ... Tunboyacyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
N.K.R - IDeA 1:0

68e minuut.
Armenakyan geeft een lange en hoge pass. Navasardyan rent richting de bal. Asatryan is nu in balbezit. Navasardyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Navasardyan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Duzyan rent richting de bal. Aprikyan rent richting de bal. Duzyan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Duzyan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: N.K.R 45%, IDeA 55%.
N.K.R - IDeA 1:0