Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hayrapetyan david Vrejs club
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 17.7
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Tomasyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Xachikyan rent richting de bal. Tomasyan onderschept slim de pass. Tomasyan haalt uit met een fantastische trap. Arzumanyan probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Jamgochyan trapt de bal weg. Kroyan kopt de bal weg. Smbatyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Muradyan verovert de bal door een tackle van achteren. Muradyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Nshanyan onderschept slim de pass. Tomasyan rent richting de bal. Nshanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nshanyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hayrapetyan david - Vrejs club 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hayrapetyan david 64%, Vrejs club 36%.
Hayrapetyan david - Vrejs club 1:0

47e minuut.
Malakyan rent richting de bal. Malakyan passt de bal met de wreef. Muradyan is nu in balbezit. Kroyan is nu in balbezit. Kroyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Tomasyan speelt de bal door. Nshanyan rent richting de bal. Arzumanyan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Nshanyan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tomasyan wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Kroyan rent richting de bal. Kroyan met een sublieme pass. Tumanyan is nu in balbezit. Muradyan verovert de bal door een tackle van achteren. Muradyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hayrapetyan david - Vrejs club 1:1

75e minuut.
Malakyan is nu in balbezit. Kroyan verovert de bal door een tackle van achteren. Kroyan passt de bal met de wreef. Muradyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Muradyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Kasparov kopt de bal weg. Klungelig pakt Tumanyan de bal. Tomasyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tomasyan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hayrapetyan david 46%, Vrejs club 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hayrapetyan david - Vrejs club 1:1