Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IDeA FC BYURAKAN
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 20.1
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Dokhoyan rent richting de bal. Inworp. Dokhoyan met de inworp. Patyan rent richting de bal. Patyan schiet op doel. Mashouryan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Grigoryan heeft problemen om de bal te vangen. Karamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Karamyan geeft een lange en hoge pass. Garnikyan is nu in balbezit. Garnikyan draait met de bal, schiet en ... Tunboyacyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IDeA - FC BYURAKAN 0:1

24e minuut.
Shavarshyan rent richting de bal. Shavarshyan passt de bal zonder na te denken. Hovakimyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hovakimyan heeft problemen om de bal te vangen. Hovakimyan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Beglaryan is nu in balbezit. Shavarshyan verovert de bal door een tackle van achteren. Shavarshyan geeft de bal voor. Meschyan probeert de bal met de borst te controleren. Meschyan speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Karamyan is nu in balbezit. Hovakimyan begaat een overtreding. Karamyan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Meschyan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hacheryan kopt de bal weg. Garnikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Garnikyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Khachunts geeft de bal voor. Galstyan probeert naar een medespeler te passen. Patyan heeft problemen om de bal te vangen. Hovakimyan is nu in balbezit. Hovakimyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IDeA 45%, FC BYURAKAN 55%.
IDeA - FC BYURAKAN 0:1

60e minuut.
Galstyan onderschept slim de pass. Patyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Patyan probeert naar een medespeler te passen. Hovakimyan rent richting de bal. Hovakimyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Galstyan heeft problemen om de bal te vangen. Galstyan geeft een hoge lob. Meschyan probeert de bal aan de voet te houden. Hovakimyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hovakimyan schiet op doel. Mashouryan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

82e minuut.
Khorenyan is nu in balbezit. Khorenyan geeft een hoge lob. Meschyan probeert de bal aan de voet te houden. Hovakimyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hovakimyan schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IDeA 54%, FC BYURAKAN 46%.
IDeA - FC BYURAKAN 0:1