Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alaverdi Vrejs club
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 17.8
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Shavarshyan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Margaryan komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Tumanyan heeft problemen om de bal te vangen. Aghassyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tumanyan begaat een overtreding. Tumanyan krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Arzumanyan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zanazanyan met een snelle inworp. Margaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Margaryan geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Kroyan is nu in balbezit. Kroyan met een sublieme pass. Saroyan is nu in balbezit. Khachaturyan onderschept slim de pass. Demirchyan probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Klungelig pakt Saroyan de bal. Ghazaryan verovert de bal door een tackle van achteren. Ghazaryan probeert naar een medespeler te passen. Khachaturyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Khachaturyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Vardanyan speelt de bal door. Tumanyan rent richting de bal. Tumanyan met een sublieme pass. Aghassyan is nu in balbezit. Aghassyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Dabaghyan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Karents de bal. Karents geeft de bal voor. Aghassyan rent richting de bal. Aghassyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Aghassyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Margaryan rent richting de bal. Xachikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Margaryan verovert de bal door een tackle van achteren. Margaryan haalt uit met een fantastische trap. Paal! Jamgochyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Tumanyan bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Alaverdi - Vrejs club 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alaverdi 53%, Vrejs club 47%.
Alaverdi - Vrejs club 1:0

73e minuut.
Margaryan verovert de bal door een tackle van achteren. Margaryan speelt de bal door. Tumanyan rent richting de bal. Aghassyan onderschept slim de pass. Aghassyan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jamgochyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Keledjyan is nu in balbezit. Xachikyan is nu in balbezit. Keledjyan begaat een overtreding. Xachikyan moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Xachikyan kan niet meer verder spelen. Shahumyan komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Keledjyan is nu in balbezit. Kroyan verovert de bal door een tackle van achteren. Kroyan probeert naar een medespeler te passen. Khachaturyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Khachaturyan draait met de bal, schiet en ... Mkoyan bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Khachaturyan draait met de bal, schiet en ... Peretsyan kopt de bal weg. Klungelig pakt Saroyan de bal. Ghazaryan is nu in balbezit. Ghazaryan geeft een hoge lob. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alaverdi 42%, Vrejs club 58%.
Alaverdi - Vrejs club 1:0