Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hayrapetyan david FC. SHIRAK
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
11 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 17.8
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen hopeloos
hopeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
Gasparyan is nu in balbezit. Balyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gasparyan raakt geblesseerd tijdens het duel. Smbatyan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Nshanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Arustamyan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Arustamyan krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Avagian geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sanasaryan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tomasyan is nu in balbezit. Tomasyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Avagian rent richting de bal. Kupelyan verovert de bal door een tackle van achteren. Kupelyan probeert naar een medespeler te passen. Tomasyan is nu in balbezit. Tomasyan draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Hayrapetyan david - FC. SHIRAK 1:0

33e minuut.
Tomasyan onderschept slim de pass. Tomasyan passt de bal in één keer door. Abrahamyan met een sublieme pass. Nshanyan heeft problemen om de bal te vangen. Nshanyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Avagian rent richting de bal. Avagian geeft de bal voor. Klungelig pakt Malakyan de bal. Daribyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Daribyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hayrapetyan david 35%, FC. SHIRAK 65%.
Hayrapetyan david - FC. SHIRAK 1:0

89e minuut.
Azaryan speelt de bal door. Kupelyan probeert naar een medespeler te passen. Sanasaryan probeert naar een medespeler te passen. Nshanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nshanyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hayrapetyan david 43%, FC. SHIRAK 57%.
Hayrapetyan david - FC. SHIRAK 1:0