Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC. SHIRAK Hayrapetyan david
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Manaryan trapt de bal weg van het doel. Sevakyan kopt de bal weg. Smbatyan probeert de bal aan de voet te houden. Ghazaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghazaryan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC. SHIRAK - Hayrapetyan david 1:0

6e minuut.
Tomasyan rent richting de bal. Sevakyan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tomasyan. Tomasyan krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Tomasyan onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Avagian. Tomasyan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hamikyan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Nshanyan is nu in balbezit. Nshanyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Arustamyan geeft de bal voor. Hamikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghazaryan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ghazaryan krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Kupelyan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Areyan met de inworp. Sevakyan is nu in balbezit. Sevakyan geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Manaryan trapt de bal weg van het doel. Kupelyan probeert naar een medespeler te passen. Nshanyan probeert de bal aan de voet te houden. Nshanyan draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Dalakyan de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Tumanyan controleert de bal met de borst. Sevakyan rent richting de bal. Tumanyan verovert de bal door een tackle van achteren. Tomasyan is nu in balbezit. Tomasyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Dalakyan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Avagian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nshanyan onderschept slim de pass. Tomasyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomasyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC. SHIRAK 58%, Hayrapetyan david 42%.
FC. SHIRAK - Hayrapetyan david 1:0

49e minuut.
Avagian met een sublieme pass. Sevakyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupelyan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kupelyan krijgt een gele kaart. Sevakyan raakt geblesseerd tijdens het duel. Sevakyan zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Mnatsakanyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sevakyan is nu in balbezit. Sevakyan haalt uit met een fantastische trap. Mnatsakanyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. SHIRAK - Hayrapetyan david 2:0

57e minuut.
Azaryan rent richting de bal. Nshanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomasyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nshanyan rent richting de bal. Nshanyan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC. SHIRAK 54%, Hayrapetyan david 46%.
FC. SHIRAK - Hayrapetyan david 2:0