Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC BYURAKAN N.K.R
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 24.1
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Nazaryan rent richting de bal. Hacheryan onderschept slim de pass. Hacheryan passt de bal in één keer door. Garnikyan is nu in balbezit. Garnikyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Navasardyan is nu in balbezit. Asatryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Meschyan rent richting de bal. Asatryan onderschept slim de pass. Asatryan schiet op doel. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Varoujyan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Duzyan met een snelle inworp. Asatryan rent richting de bal. Asatryan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Meschyan geeft een hoge lob. Navasardyan probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Karamyan geeft de bal voor. Armenakyan probeert naar een medespeler te passen. Bekyan heeft problemen om de bal te vangen. Garnikyan rent richting de bal. Garnikyan draait met de bal, schiet en ... Papazyan bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Asatryan probeert naar een medespeler te passen. Navasardyan rent richting de bal. Haroyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Haroyan krijgt een gele kaart. Navasardyan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Asatryan komt bij de bal en schiet. Mashouryan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Hovhannisyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacheryan verovert de bal door een tackle van achteren. Hacheryan geeft een hoge lob. Garnikyan is nu in balbezit. Garnikyan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Asatryan kopt de bal weg. Haroyan probeert de bal aan de voet te houden. Avetyan rent richting de bal. Avetyan geeft een hoge lob. Mashouryan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Asatryan heeft problemen om de bal te vangen. Arshakyan verovert de bal door een tackle van achteren. Arshakyan geeft een lange en hoge pass. Garnikyan is nu in balbezit. Garnikyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Hovhannisyan rent richting de bal. Arshakyan verovert de bal door een tackle van achteren. Arshakyan probeert naar een medespeler te passen. Garnikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Garnikyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BYURAKAN 51%, N.K.R 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC BYURAKAN - N.K.R 0:0

64e minuut.
Asatryan rent richting de bal. Haroyan rent richting de bal. Haroyan geeft een lange en hoge pass. Meschyan rent richting de bal. Meschyan geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Varoujyan geeft de bal voor. Shahgeldyan kopt de bal weg. Arshakyan rent richting de bal. Asatryan verovert de bal door een tackle van achteren. Asatryan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Hacheryan rent richting de bal. Hovhannisyan onderschept slim de pass. Haroyan begaat een overtreding. Hovhannisyan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hovhannisyan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mashouryan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Haroyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Haroyan speelt de bal door. Navasardyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Asatryan is nu in balbezit. Asatryan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BYURAKAN 62%, N.K.R 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC BYURAKAN - N.K.R 0:0