Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
N.K.R Hayrapetyan david
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Khachatryan rent richting de bal. Khachatryan passt de bal in één keer door. Navasardyan is nu in balbezit. Navasardyan draait met de bal, schiet en ... Tumanyan probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
N.K.R - Hayrapetyan david 1:0

26e minuut.
Sanasaryan rent richting de bal. Sanasaryan geeft de bal voor. Nshanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nshanyan haalt uit met een fantastische trap. Papazyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
N.K.R - Hayrapetyan david 1:1

38e minuut.
Khachatryan controleert de bal met de borst. Kupelyan rent richting de bal. Met opzet legt Khachatryan zijn tegenspeler op de grond. Khachatryan krijgt een gele kaart. Kupelyan wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: N.K.R 62%, Hayrapetyan david 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
N.K.R - Hayrapetyan david 1:1

47e minuut.
Khachatryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Navasardyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupelyan begaat een overtreding. Kupelyan krijgt een gele kaart. Navasardyan moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Navasardyan kan niet meer verder spelen. Duzyan komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Abrahamyan is nu in balbezit. Abrahamyan probeert naar een medespeler te passen. Nshanyan rent richting de bal. Nshanyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
N.K.R - Hayrapetyan david 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: N.K.R 55%, Hayrapetyan david 45%.
N.K.R - Hayrapetyan david 1:2