Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alaverdi IDeA
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 16.5
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


25e minuut.
Daar is Galstyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shavarshyan is nu in balbezit. Aghassyan rent richting de bal. Shavarshyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shavarshyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Khorenyan met een sublieme pass. Zanazanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanazanyan passt de bal in één keer door. Shavarshyan is nu in balbezit. Shavarshyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Tokhunts bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanazanyan verovert de bal door een tackle van achteren. Zanazanyan speelt de bal door. Aghassyan rent richting de bal. Aghassyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alaverdi - IDeA 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alaverdi 48%, IDeA 52%.
Alaverdi - IDeA 1:0

63e minuut.
Saroyan geeft de bal voor. Shavarshyan geeft de bal voor. Peretsyan is nu in balbezit. Khorenyan is nu in balbezit. Khorenyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Vardanyan met een sublieme pass. Aghassyan is nu in balbezit. Chilingaryan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Aghassyan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Shavarshyan kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Karents bereikt de bal nog maar net als eerste. Karents geeft een lange en hoge pass. Shavarshyan kopt de bal weg. Daar is Aghassyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aghassyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alaverdi - IDeA 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alaverdi 53%, IDeA 47%.
Alaverdi - IDeA 2:0