Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GARTIM Vrejs club
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
40% Spel op eigen helft 60%
9 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 17.6
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


8e minuut.
Shahumyan is nu in balbezit. Avagyan verovert de bal door een tackle van achteren. Avagyan probeert naar een medespeler te passen. Sanosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanosyan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

14e minuut.
Avagyan is nu in balbezit. Avagyan passt de bal in één keer door. Sanosyan rent richting de bal. Sanosyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GARTIM - Vrejs club 1:0

16e minuut.
Muradyan onderschept slim de pass. Muradyan passt de bal zonder na te denken. Kroyan heeft problemen om de bal te vangen. Muradyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Muradyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Aharonyan passt de bal met de wreef. Ghazaryan rent richting de bal. Avagyan begaat een overtreding. Avagyan krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Manukyan onderschept slim de pass. Danielyan met een sublieme pass. Sanosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Avagyan rent richting de bal. Avagyan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GARTIM 37%, Vrejs club 63%.
GARTIM - Vrejs club 1:0

50e minuut.
Yesayan met een snelle inworp. Tumanyan rent richting de bal. Tumanyan geeft een lange en hoge pass. Muradyan is nu in balbezit. Muradyan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

51e minuut.
Mikaelyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikaelyan geeft de bal voor. Danielyan rent richting de bal. Tumanyan onderschept slim de pass. Tumanyan geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Manukyan rent richting de bal. Tumanyan is nu in balbezit. Manukyan begaat een overtreding. Manukyan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GARTIM 44%, Vrejs club 56%.
GARTIM - Vrejs club 1:0