Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC BYURAKAN FC. SHIRAK
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14 gemiddelde waardering 17.9
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BYURAKAN 56%, FC. SHIRAK 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC BYURAKAN - FC. SHIRAK 0:0

52e minuut.
Arshakyan rent richting de bal. Khalatyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Khalatyan geeft een hoge lob. Areyan is nu in balbezit. Areyan geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Avagian kopt de bal weg. Daar is Khachunts, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amiryan is nu in balbezit. Ghazaryan rent richting de bal. Ghazaryan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Tsolakyan passt de bal in één keer door. Balyan rent richting de bal. Balyan passt de bal in één keer door. Ghazaryan rent richting de bal. Ghazaryan schiet op doel. Mashouryan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BYURAKAN - FC. SHIRAK 0:1

73e minuut.
Daribyan geeft de bal voor. Avagian bereikt de bal nog maar net als eerste. Avagian probeert naar een medespeler te passen. Ghazaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghazaryan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BYURAKAN - FC. SHIRAK 0:2

79e minuut.
Hacheryan geeft een lange en hoge pass. Areyan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Khachunts. Khachunts krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BYURAKAN 66%, FC. SHIRAK 34%.
FC BYURAKAN - FC. SHIRAK 0:2