Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC. SHIRAK FC BYURAKAN
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
5 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 16.3
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


20e minuut.
Azaryan passt de bal zonder na te denken. Amiryan is nu in balbezit. Amiryan passt de bal zonder na te denken. Garnikyan rent richting de bal. Garnikyan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Mokatsi speelt de bal door. Inworp. Toroyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hacheryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacheryan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Azaryan geeft een lange en hoge pass. Daar is Balyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amiryan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Balyan moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Balyan kan niet meer verder spelen. Sevakyan komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Kenosyan rent richting de bal. Kenosyan speelt de bal door. Ghazaryan is nu in balbezit. Ghazaryan draait met de bal, schiet en ... Mashouryan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. SHIRAK - FC BYURAKAN 1:0

43e minuut.
Azaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Azaryan geeft een hoge lob. Varoujyan met een sublieme pass. Daribyan rent richting de bal. Daribyan geeft een lange en hoge pass. Mashouryan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC. SHIRAK 33%, FC BYURAKAN 67%.
FC. SHIRAK - FC BYURAKAN 1:0

76e minuut.
Kenosyan is nu in balbezit. Avagian verovert de bal door een tackle van achteren. Avagian passt de bal in één keer door. Sevakyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevakyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. SHIRAK - FC BYURAKAN 2:0

79e minuut.
Sevakyan passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Hacheryan de bal. Avagian bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacheryan rent richting de bal. Hacheryan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Sevakyan verovert de bal door een tackle van achteren. Arshakyan is nu in balbezit. Sevakyan onderschept slim de pass. Sevakyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. SHIRAK - FC BYURAKAN 3:0

90e minuut.
Amiryan geeft een lange en hoge pass. Beglaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Garnikyan rent richting de bal. Garnikyan draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC. SHIRAK 45%, FC BYURAKAN 55%.
FC. SHIRAK - FC BYURAKAN 3:0