Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
N.K.R Alaverdi
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.3 gemiddelde waardering 18
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Demirchyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Asatryan is nu in balbezit. Demirchyan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Demirchyan krijgt een gele kaart. Asatryan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Asatryan zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Mkoyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
N.K.R - Alaverdi 1:0

9e minuut.
Asatryan is nu in balbezit. Vardanyan rent richting de bal. Asatryan verovert de bal door een tackle van achteren. Navasardyan rent richting de bal. Navasardyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Mkoyan trapt de bal weg van het doel. Minasyan kopt de bal weg. Asatryan is nu in balbezit. Navasardyan rent richting de bal. Navasardyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Asatryan kopt de bal weg. Margaryan heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Andonyan. Margaryan raakt geblesseerd tijdens het duel. Margaryan wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
N.K.R - Alaverdi 1:1

32e minuut.
Minasyan geeft een hoge lob. Aghassyan heeft problemen om de bal te vangen. Andonyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aghassyan verovert de bal door een tackle van achteren. Aghassyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Mkoyan trapt de bal weg van het doel. Minasyan kopt de bal weg. Peretsyan kan de bal niet met de borst controleren. Asatryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Asatryan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: N.K.R 39%, Alaverdi 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
N.K.R - Alaverdi 1:1

47e minuut.
Minasyan passt de bal zonder na te denken. Margaryan probeert naar een medespeler te passen. Shahgeldyan is nu in balbezit. Aghassyan verovert de bal door een tackle van achteren. Aghassyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Aghassyan schiet op doel. Na een snelle pass probeert Shahgeldyan de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tovmassyan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Andonyan heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Minasyan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nazaryan komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Avetyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Avetyan passt de bal in één keer door. Navasardyan rent richting de bal. Navasardyan draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Demirchyan de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Tovmassyan rent richting de bal. Hovhannisyan begaat een overtreding. Tovmassyan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Keledjyan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Aghassyan rent richting de bal. Aghassyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: N.K.R 52%, Alaverdi 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
N.K.R - Alaverdi 1:1