Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC. SHIRAK GARTIM
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Tserunyan rent richting de bal. Areyan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tserunyan. Tserunyan krijgt een gele kaart. Areyan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Avagian zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daribyan krijgt zijn hoofd ertegen. Mahtesyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. SHIRAK - GARTIM 1:0

16e minuut.
Daribyan is nu in balbezit. Daribyan geeft de bal voor. Mikaelyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ghazaryan rent richting de bal. Ghazaryan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Arustamyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Azaryan is nu in balbezit. Azaryan probeert naar een medespeler te passen. Ghazaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghazaryan schiet op doel. Mahtesyan bokst de bal weg.

44e minuut.
Soukiassyan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Daribyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Balyan rent richting de bal. Balyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC. SHIRAK 57%, GARTIM 43%.
FC. SHIRAK - GARTIM 1:0

51e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Daribyan neemt de hoekschop. Karinyan kan de bal niet met de borst controleren. Ghazaryan rent richting de bal. Ghazaryan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. SHIRAK - GARTIM 2:0

72e minuut.
Azaryan probeert naar een medespeler te passen. Avagian is nu in balbezit. Avagian met een sublieme pass. Ghazaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghazaryan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. SHIRAK - GARTIM 3:0

88e minuut.
Manukyan geeft een hoge lob. Inworp. Arustamyan met de inworp. Klungelig pakt Daribyan de bal. Daribyan geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC. SHIRAK 52%, GARTIM 48%.
FC. SHIRAK - GARTIM 3:0