Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC BYURAKAN Vrejs club
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Meschyan geeft de bal voor. Beglaryan is nu in balbezit. Beglaryan passt de bal zonder na te denken. Garnikyan is nu in balbezit. Garnikyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC BYURAKAN - Vrejs club 1:0

7e minuut.
Amiryan probeert de bal met de borst te controleren. Kroyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kroyan met een sublieme pass. Muradyan rent richting de bal. Muradyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC BYURAKAN - Vrejs club 1:1

13e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ghazaryan zal de hoekschop nemen. Daar is Dabaghyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tumanyan is nu in balbezit. Kroyan rent richting de bal. Kroyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Khachunts probeert de bal met de borst te controleren. Ghazaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Khachunts zijn tegenspeler op de grond. Khachunts is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Ghazaryan raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ghazaryan kan niet meer verder spelen. Shahumyan komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Mokatsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mokatsi passt de bal in één keer door. Ter Malkhasyan is nu in balbezit. Hacheryan onderschept slim de pass. Hacheryan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Xachikyan kopt de bal weg. Shahumyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shahumyan probeert naar een medespeler te passen. Kroyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kroyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Aharonyan onderschept slim de pass. Aharonyan speelt de bal door. Shahumyan met een sublieme pass. Muradyan is nu in balbezit. Muradyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Arshakyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Muradyan onderschept slim de pass. Muradyan haalt uit met een fantastische trap. Mashouryan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BYURAKAN - Vrejs club 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BYURAKAN 64%, Vrejs club 36%.
FC BYURAKAN - Vrejs club 1:2

52e minuut.
Toroyan met een snelle inworp. Hacheryan rent richting de bal. Xachikyan maakt een afschuwelijke overtreding. Xachikyan krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Muradyan passt de bal in één keer door. Tumanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tumanyan geeft een hoge lob. Shahumyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shahumyan geeft de bal voor. Mashouryan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Arzumanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Arzumanyan geeft de bal voor. Arshakyan kopt de bal weg. Garnikyan rent richting de bal. Garnikyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Xachikyan rent richting de bal. Hacheryan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Xachikyan. Hacheryan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Amiryan neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Xachikyan onderschept slim de pass. Xachikyan passt de bal met de wreef. Shahumyan probeert naar een medespeler te passen. Muradyan is nu in balbezit. Muradyan schiet op doel. Paal! Arshakyan heeft problemen om de bal te vangen. Muradyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Muradyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Klungelig pakt Tumanyan de bal. Tumanyan geeft een hoge lob. Shahumyan speelt de bal door. Kroyan rent richting de bal. Kroyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BYURAKAN - Vrejs club 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BYURAKAN 61%, Vrejs club 39%.
FC BYURAKAN - Vrejs club 1:3