Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
N.K.R Vrejs club
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 18.3
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Minasyan geeft een hoge lob. Duzyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ter Malkhasyan is nu in balbezit. Asatryan verovert de bal door een tackle van achteren. Asatryan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Dabaghyan rent richting de bal. Minasyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Dabaghyan zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Dabaghyan naar de kleedkamers voor een vroege douche.

34e minuut.
Asatryan kopt de bal weg. Duzyan heeft problemen om de bal te vangen. Yesayan rent richting de bal. Duzyan verovert de bal door een tackle van achteren. Duzyan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Duzyan haalt uit met een fantastische trap. Ter Malkhasyan verovert de bal door een tackle van achteren. Avetyan controleert de bal met de borst. Avetyan haalt uit met een fantastische trap. Jamgochyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Duzyan rent richting de bal. Duzyan geeft een hoge lob. Khachaturyan rent richting de bal. Asatryan onderschept slim de pass. Asatryan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: N.K.R 53%, Vrejs club 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
N.K.R - Vrejs club 0:0

59e minuut.
Bekyan is nu in balbezit. Bekyan geeft de bal voor. Khachaturyan kopt de bal weg. Muradyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Muradyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Asatryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tumanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Asatryan verovert de bal door een tackle van achteren. Duzyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Duzyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Yesayan rent richting de bal. Duzyan verovert de bal door een tackle van achteren. Duzyan passt de bal in één keer door. Asatryan rent richting de bal. Asatryan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Duzyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hovhannisyan rent richting de bal. Khachaturyan onderschept slim de pass. Asatryan is nu in balbezit. Asatryan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: N.K.R 38%, Vrejs club 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
N.K.R - Vrejs club 0:0