Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IDeA FC. SHIRAK
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 17.2
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


8e minuut.
Avagian bereikt de bal nog maar net als eerste. Khorenyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Khorenyan speelt de bal door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Daribyan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Avagian bereikt de bal nog maar net als eerste. Patyan onderschept slim de pass. Patyan speelt de bal door. Khorenyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Khorenyan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IDeA 49%, FC. SHIRAK 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
IDeA - FC. SHIRAK 0:0

53e minuut.
Galstyan speelt de bal door. Dalakyan rent richting de bal. Khorenyan rent richting de bal. Khorenyan draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Mokatsi de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Balyan geeft een lange en hoge pass. Dokhoyan is nu in balbezit. Tsolakyan begaat een overtreding. Tsolakyan krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Avagian verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Dokhoyan met een snelle inworp. Patyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Patyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Tokhunts zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Khorenyan geeft een hoge lob. Mokatsi heeft problemen om de bal te vangen. Khorenyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Khorenyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IDeA 49%, FC. SHIRAK 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
IDeA - FC. SHIRAK 0:0