Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GARTIM Alaverdi
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
14 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 16.9
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Mkchyan rent richting de bal. Karents tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mkchyan raakt geblesseerd tijdens het duel. Eskandaryan met een snel genomen vrije trap. Sanosyan maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Soukiassyan rent richting de bal. Zanazanyan verovert de bal door een tackle van achteren. Karinyan rent richting de bal. Zanazanyan verovert de bal door een tackle van achteren. Zanazanyan geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Danielyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Manukyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Manukyan geeft een lange en hoge pass. Sanosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanosyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GARTIM - Alaverdi 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GARTIM 61%, Alaverdi 39%.
GARTIM - Alaverdi 1:0

53e minuut.
Eskandaryan probeert naar een medespeler te passen. Sanosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Peretsyan is nu in balbezit. Sanosyan onderschept slim de pass. Sanosyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Shavarshyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Eskandaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Eskandaryan geeft de bal voor. Sanosyan rent richting de bal. Sanosyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Eskandaryan probeert naar een medespeler te passen. Sanosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Peretsyan begaat een overtreding. Sanosyan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Avagyan neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Peretsyan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mkchyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Avagyan is nu in balbezit. Avagyan geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Eskandaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shavarshyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Eskandaryan raakt geblesseerd tijdens het duel. Eskandaryan met een snel genomen vrije trap. Mkoyan met een sublieme pass. Klungelig pakt Manukyan de bal. Aghassyan rent richting de bal. Aghassyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GARTIM 38%, Alaverdi 62%.
GARTIM - Alaverdi 1:0