Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mika shirak
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 18
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Mihranyan passt de bal zonder na te denken. Herikyan rent richting de bal. Aronyan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Aronyan krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Onoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Manasyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Onoyan zijn tegenspeler op de grond. Onoyan krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Amiryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aronyan verovert de bal door een tackle van achteren. Aronyan passt de bal met de wreef. Shageldyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shageldyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Kaladjyan is nu in balbezit. Kaladjyan passt de bal met de wreef. Amiryan rent richting de bal. Shageldyan rent richting de bal. Shageldyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mika - shirak 1:0

29e minuut.
Manasyan met een harde bal richting middenveld. Arzumanyan kopt de bal weg. Papikyan heeft problemen om de bal te vangen. Onoyan verovert de bal door een tackle van achteren. Onoyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Doeltrap. Azaryan trapt de bal weg. Kaladjyan kopt de bal weg. Shageldyan probeert de bal met de borst te controleren. Shageldyan haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
mika - shirak 2:0

43e minuut.
Kaladjyan onderschept slim de pass. Kaladjyan speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arzumanyan met de inworp. Papikyan geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mika 50%, shirak 50%.
mika - shirak 2:0

48e minuut.
Shageldyan onderschept slim de pass. Aronyan is nu in balbezit. Shageldyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shageldyan haalt uit met een fantastische trap. Tovmassyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Kaladjyan rent richting de bal. Tunboyacyan verovert de bal door een tackle van achteren. Tunboyacyan met een sublieme pass. Onoyan is nu in balbezit. Onoyan haalt uit met een fantastische trap. Azaryan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Onoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunboyacyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunanyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hunanyan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mika 42%, shirak 58%.
mika - shirak 2:0