Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ERVANDA SONARE
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 16.7
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen hopeloos


10e minuut.
Klungelig pakt Varteresyan de bal. Navasardyan is nu in balbezit. Navasardyan passt de bal in één keer door. Tsaturyan rent richting de bal. Tsaturyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Vardanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sisakyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Amatuni onderschept slim de pass. Amatuni draait met de bal, schiet en ... Virabyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ERVANDA - SONARE 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ERVANDA 48%, SONARE 52%.
ERVANDA - SONARE 0:1

48e minuut.
Yuspashyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojaxyan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Yuspashyan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ojaxyan met een sublieme pass. Yuspashyan neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ERVANDA - SONARE 1:1

52e minuut.
Kroyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsaturyan is nu in balbezit. Tsaturyan speelt de bal door. Yuspashyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuspashyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Ojaxyan rent richting de bal. Hayrikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuspashyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yuspashyan krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Kroyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Navasardyan rent richting de bal. Navasardyan passt de bal met de wreef. Vardanyan rent richting de bal. Vardanyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Meschyan rent richting de bal. Meschyan probeert naar een medespeler te passen. Mikaelyan heeft problemen om de bal te vangen. Amatuni is nu in balbezit. Amatuni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ERVANDA 45%, SONARE 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ERVANDA - SONARE 1:1