Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GOR ANTONYAN kare
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 15.3
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Klungelig pakt Torossyan de bal. Nahapetyan onderschept slim de pass. Nahapetyan speelt de bal door. Daar is Egheyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Egheyan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Antonyan geeft een lange en hoge pass. Yanikyan heeft problemen om de bal te vangen. Yanikyan probeert naar een medespeler te passen. Nahapetyan is nu in balbezit. Nahapetyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GOR ANTONYAN - kare 0:1

14e minuut.
Manucharyan rent richting de bal. Antonyan verovert de bal door een tackle van achteren. Antonyan met een sublieme pass. Egheyan is nu in balbezit. Egheyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Damadyan probeert naar een medespeler te passen. Kapukranyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapukranyan passt de bal met de wreef. Nahapetyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahapetyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GOR ANTONYAN - kare 0:2

35e minuut.
Chitilyan onderschept slim de pass. Chitilyan geeft een lange en hoge pass. Chilingaryan rent richting de bal. Chilingaryan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Torossyan is nu in balbezit. Barseghyan probeert naar een medespeler te passen. Chilingaryan is nu in balbezit. Chilingaryan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GOR ANTONYAN - kare 1:2

38e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Bagratuni niet meer kan verder spelen. Kupelyan komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GOR ANTONYAN 63%, kare 37%.
GOR ANTONYAN - kare 1:2

51e minuut.
Nahapetyan probeert naar een medespeler te passen. Egheyan rent richting de bal. Antonyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Egheyan verovert de bal door een tackle van achteren. Egheyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Manucharyan kopt de bal weg. Ermoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahapetyan speelt de bal door. Egheyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Egheyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Babajanyan trapt de bal weg van het doel. Shahbazyan met een sublieme pass. Chilingaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chilingaryan draait met de bal, schiet en ... Kupelyan bokst de bal weg. Damadyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Damadyan geeft een hoge lob. Egheyan heeft problemen om de bal te vangen. Egheyan haalt uit met een fantastische trap. Babajanyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GOR ANTONYAN - kare 1:3

70e minuut.
Nahapetyan rent richting de bal. Torossyan rent richting de bal. Egheyan maakt een afschuwelijke overtreding. Torossyan moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Torossyan kan niet meer verder spelen. Martirosyan komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GOR ANTONYAN 49%, kare 51%.
GOR ANTONYAN - kare 1:3