Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
norayr FC GeV
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 16.1
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Araqelyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Araqelyan onderschept slim de pass. Galstyan is nu in balbezit. Galstyan draait met de bal, schiet en ... Tsarukyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
norayr - FC GeV 0:1

8e minuut.
Kapukranyan is nu in balbezit. Kapukranyan passt de bal zonder na te denken. Daar is Khachaturyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nikosyan is nu in balbezit. Nikosyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
norayr - FC GeV 1:1

10e minuut.
Levyan met de inworp. Galstyan probeert de bal met de borst te controleren. Ilouyan is nu in balbezit. Galstyan onderschept slim de pass. Galstyan geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
norayr - FC GeV 1:2

15e minuut.
Rafaelyan probeert naar een medespeler te passen. Emilyan rent richting de bal. Kapukranyan onderschept slim de pass. Kapukranyan haalt uit met een fantastische trap. Khachikyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
norayr - FC GeV 2:2

27e minuut.
Bekyan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Yanikyan komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Khachaturyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanikyan verovert de bal door een tackle van achteren. Yanikyan passt de bal met de wreef. Nikosyan is nu in balbezit. Nikosyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
norayr - FC GeV 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: norayr 40%, FC GeV 60%.
norayr - FC GeV 3:2

51e minuut.
Aznavouryan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Levyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Galstyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Galstyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Galstyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rafaelyan onderschept slim de pass. Rafaelyan probeert naar een medespeler te passen. Kapukranyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapukranyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Hovivyan is nu in balbezit. Hovivyan passt de bal zonder na te denken. Norayan is nu in balbezit. Kapukranyan is nu in balbezit. Kapukranyan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Rafaelyan rent richting de bal. Khachaturyan is nu in balbezit. Rafaelyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rafaelyan krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Ilouyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rafaelyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokhunts geeft de bal voor. Araqelyan rent richting de bal. Araqelyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: norayr 48%, FC GeV 52%.
norayr - FC GeV 3:2