Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
shirak ERVANDA
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 19
weak Schieten hopeless
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Onoyan verovert de bal door een tackle van achteren. Tsaturyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsaturyan passt de bal zonder na te denken. Yuspashyan rent richting de bal. Yuspashyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Yuspashyan is nu in balbezit. Tunboyacyan onderschept slim de pass. Tunboyacyan speelt de bal door. Onoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Onoyan schiet op doel. Virabyan bokst de bal weg.

20e minuut.
Virabyan probeert naar een medespeler te passen. Herikyan kopt de bal weg. Yuspashyan is nu in balbezit. Tunboyacyan verovert de bal door een tackle van achteren. Tunboyacyan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Herikyan rent richting de bal. Tunboyacyan is nu in balbezit. Tunboyacyan met een sublieme pass. Onoyan heeft problemen om de bal te vangen. Onoyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Yuspashyan passt de bal met de wreef. Tsaturyan is nu in balbezit. Chorekyan rent richting de bal. Tsaturyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsaturyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Tsaturyan is nu in balbezit. Yuspashyan rent richting de bal. Yuspashyan passt de bal zonder na te denken. Tsaturyan rent richting de bal. Tsaturyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
shirak - ERVANDA 0:1

43e minuut.
Tsaturyan is nu in balbezit. Chorekyan verovert de bal door een tackle van achteren. Chorekyan met een sublieme pass. Klungelig pakt Onoyan de bal. Onoyan draait met de bal, schiet en ... Virabyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
shirak - ERVANDA 1:1

44e minuut.
Klungelig pakt Chorekyan de bal. Tsaturyan onderschept slim de pass. Tsaturyan probeert naar een medespeler te passen. Yuspashyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuspashyan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Varteresyan probeert de bal met de borst te controleren. Yuspashyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Varteresyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Varteresyan draait met de bal, schiet en ... Tovmassyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
shirak - ERVANDA 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shirak 56%, ERVANDA 44%.
shirak - ERVANDA 1:2

66e minuut.
Yedigaryan passt de bal met de wreef. Onoyan speelt de bal door. Hacheryan met een sublieme pass. Onoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Onoyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Papalyan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Varteresyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tsaturyan is nu in balbezit. Tsaturyan geeft een hoge lob. Tovmassyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Herikyan rent richting de bal. Herikyan geeft een lange en hoge pass. Yedigaryan kopt de bal weg. Onoyan is nu in balbezit. Onoyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shirak 50%, ERVANDA 50%.
shirak - ERVANDA 1:2