Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GOR ANTONYAN norayr
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
70% Spel op eigen helft 30%
7 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 16
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen hopeless


36e minuut.
Manoyan verovert de bal door een tackle van achteren. Manoyan passt de bal in één keer door. Noubaryan met een sublieme pass. Kapukranyan is nu in balbezit. Kapukranyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Bekyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekyan geeft de bal voor. Kapukranyan rent richting de bal. Kapukranyan schiet op doel. Daar is Araqelyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GOR ANTONYAN 77%, norayr 23%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GOR ANTONYAN - norayr 0:0

51e minuut.
Rafaelyan kopt de bal weg. Noubaryan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Balyan. Balyan krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Araqelyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapukranyan verovert de bal door een tackle van achteren. Noubaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Noubaryan draait met de bal, schiet en ... Babajanyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GOR ANTONYAN - norayr 0:1

85e minuut.
Balyan is nu in balbezit. Balyan geeft een lange en hoge pass. Barseghyan controleert de bal met de borst. Chilingaryan is nu in balbezit. Chilingaryan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GOR ANTONYAN 62%, norayr 38%.
GOR ANTONYAN - norayr 0:1