Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mika ERVANDA
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 18
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Azaryan verovert de bal door een tackle van achteren. Varteresyan kopt de bal weg. Hunanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsaturyan rent richting de bal. Tsaturyan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Inworp. Bareghamyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yuspashyan speelt de bal door. Yuspashyan rent richting de bal. Yuspashyan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Aronyan onderschept slim de pass. Onoyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aronyan raakt geblesseerd tijdens het duel. Kaladjyan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bareghamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shageldyan onderschept slim de pass. Shageldyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mika - ERVANDA 1:0

31e minuut.
Papikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Papikyan passt de bal in één keer door. Shageldyan is nu in balbezit. Aronyan is nu in balbezit. Aronyan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Bareghamyan geeft een lange en hoge pass. Tsaturyan is nu in balbezit. Kaladjyan met een sublieme pass. Shageldyan is nu in balbezit. Shageldyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mika - ERVANDA 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mika 57%, ERVANDA 43%.
mika - ERVANDA 2:0

54e minuut.
Areyan geeft een lange en hoge pass. Kaladjyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaladjyan probeert naar een medespeler te passen. Shageldyan is nu in balbezit. Shageldyan haalt uit met een fantastische trap. Virabyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Virabyan met een harde bal richting middenveld. Varteresyan kopt de bal weg. Aronyan probeert de bal met de borst te controleren. Shageldyan is nu in balbezit. Shageldyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mika 45%, ERVANDA 55%.
mika - ERVANDA 2:0