Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SONARE shirak
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 19.7
slecht Schieten zwak
zwak Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Daar is Tunboyacyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tunboyacyan passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Onoyan de bal. Onoyan schiet op doel. Zakaryan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SONARE - shirak 0:1

5e minuut.
Tunboyacyan passt de bal zonder na te denken. Daar is Papikyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Papikyan speelt de bal door. Onoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Onoyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SONARE - shirak 0:2

12e minuut.
Mihranyan met een sublieme pass. Aznavour rent richting de bal. Aznavour speelt de bal door. Onoyan rent richting de bal. Onoyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Amatuni is nu in balbezit. Simonyan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Amatuni is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Onoyan met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Vardanyan de bal. Amatuni bereikt de bal nog maar net als eerste. Amatuni schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Hayrikyan verovert de bal door een tackle van achteren. Chorekyan is nu in balbezit. Met opzet legt Hayrikyan zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Hayrikyan moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Hayrikyan schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

20e minuut.
Meschyan is nu in balbezit. Meschyan met een sublieme pass. Vardanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vardanyan draait met de bal, schiet en ... Tovmassyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SONARE - shirak 1:2

31e minuut.
Onoyan probeert naar een medespeler te passen. Bagratuni is nu in balbezit. Papikyan rent richting de bal. Onoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Onoyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SONARE - shirak 1:3

43e minuut.
Boyajyan geeft een lange en hoge pass. Bagratuni bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Amiryan. Amiryan krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Aznavour is nu in balbezit. Aznavour met een sublieme pass. Onoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Onoyan schiet op doel. Zakaryan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SONARE - shirak 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SONARE 54%, shirak 46%.
SONARE - shirak 1:4

55e minuut.
Tunboyacyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunboyacyan passt de bal met de wreef. Chorekyan speelt de bal door. Onoyan is nu in balbezit. Onoyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SONARE - shirak 1:5

70e minuut.
Amiryan geeft een lange en hoge pass. Tunboyacyan rent richting de bal. Tunboyacyan passt de bal zonder na te denken. Onoyan is nu in balbezit. Onoyan draait met de bal, schiet en ... Zakaryan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
SONARE - shirak 1:6

82e minuut.
Amatuni speelt de bal door. Vardanyan rent richting de bal. Papalyan rent richting de bal. Vardanyan verovert de bal door een tackle van achteren. Vardanyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SONARE 60%, shirak 40%.
SONARE - shirak 1:6