Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kare norayr
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
13 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 17.9
weak Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Rafaelyan controleert de bal met de borst. Rafaelyan probeert naar een medespeler te passen. Nahapetyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapukranyan rent richting de bal. Kapukranyan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Dalakyan rent richting de bal. Rafaelyan verovert de bal door een tackle van achteren. Rafaelyan passt de bal zonder na te denken. Nikosyan rent richting de bal. Nikosyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Bekyan speelt de bal door. Sarafyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikosyan rent richting de bal. Nikosyan draait met de bal, schiet en ... Nahapetyan verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Nahapetyan verovert de bal door een tackle van achteren. Nahapetyan geeft een lange en hoge pass. Daar is Ilouyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Egheyan is nu in balbezit. Egheyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Dalakyan rent richting de bal. Rafaelyan speelt de bal door. Ilouyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahapetyan onderschept slim de pass. Nahapetyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Nahapetyan kopt de bal weg. Egheyan heeft problemen om de bal te vangen. Aznavouryan rent richting de bal. Egheyan verovert de bal door een tackle van achteren. Egheyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kare - norayr 1:0

39e minuut.
Bekyan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kapukranyan met de inworp. Nahapetyan is nu in balbezit. Nahapetyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kare 54%, norayr 46%.
kare - norayr 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kare 50%, norayr 50%.
kare - norayr 1:0