Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
norayr kare
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.7 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten weak
weak Passen poor
hopeless Verdedigen poor


8e minuut.
Kapukranyan is nu in balbezit. Kapukranyan geeft een lange en hoge pass. Rafaelyan heeft problemen om de bal te vangen. Egheyan rent richting de bal. Egheyan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Damadyan met een sublieme pass. Ermoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermoyan geeft een hoge lob. Daar is Egheyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Egheyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
norayr - kare 0:1

32e minuut.
Rafaelyan rent richting de bal. Nahapetyan is nu in balbezit. Nahapetyan speelt de bal door. Klungelig pakt Egheyan de bal. Egheyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
norayr - kare 0:2

34e minuut.
Nikosyan passt de bal zonder na te denken. Rafaelyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ilouyan rent richting de bal. Egheyan onderschept slim de pass. Egheyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Kapukranyan met een snelle inworp. Bekyan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nahapetyan. Nahapetyan krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Bagratuni trapt de bal weg. Rafaelyan kopt de bal weg. Daar is Damadyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kapukranyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapukranyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
norayr - kare 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: norayr 55%, kare 45%.
norayr - kare 1:2

50e minuut.
Ilouyan is nu in balbezit. Ilouyan passt de bal zonder na te denken. Egheyan is nu in balbezit. Egheyan schiet op doel. Papikyan kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Nikosyan is nu in balbezit. Ermoyan is nu in balbezit. Met opzet legt Nikosyan zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Nikosyan moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Nikosyan schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

56e minuut.
Bekyan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Nahapetyan de bal. Kapukranyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapukranyan draait met de bal, schiet en ... Bagratuni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
norayr - kare 2:2

59e minuut.
Hovivyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapukranyan onderschept slim de pass. Kapukranyan probeert naar een medespeler te passen. Kapukranyan is nu in balbezit. Kapukranyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Ilouyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalakyan is nu in balbezit. Ilouyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dalakyan raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Dalakyan kan niet meer verder spelen. Karents komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Bekyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekyan passt de bal met de wreef. Karents met een sublieme pass. Egheyan is nu in balbezit. Egheyan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Egheyan heeft problemen om de bal te vangen. Nazaretsyan rent richting de bal. Nahapetyan verovert de bal door een tackle van achteren. Nahapetyan schiet op doel. Tsarukyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

83e minuut.
Papikyan maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Inworp. Kapukranyan met een snelle inworp. Nahapetyan rent richting de bal. Nahapetyan geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
norayr - kare 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: norayr 64%, kare 36%.
norayr - kare 2:3