Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kare mika
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 17.2
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


17e minuut.
Kaladjyan is nu in balbezit. Nahapetyan verovert de bal door een tackle van achteren. Nahapetyan met een sublieme pass. Egheyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Egheyan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Egheyan rent richting de bal. Nahapetyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaladjyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nahapetyan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nahapetyan komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kare 59%, mika 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kare - mika 0:0

64e minuut.
Damadyan passt de bal in één keer door. Nahapetyan rent richting de bal. Hunanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Egheyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Egheyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Haroutiunyan met de inworp. Kapukranyan is nu in balbezit. Kapukranyan geeft een lange en hoge pass. Egheyan heeft problemen om de bal te vangen. Egheyan haalt uit met een fantastische trap. Azaryan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
kare - mika 1:0

68e minuut.
Avagyan is nu in balbezit. Avagyan geeft een hoge lob. Egheyan kopt de bal weg. Nahapetyan is nu in balbezit. Nahapetyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Papikyan met een snelle inworp. Klungelig pakt Kaladjyan de bal. Nahapetyan speelt de bal door. Egheyan rent richting de bal. Egheyan schiet op doel. Azaryan bokst de bal weg. Azaryan speelt de bal door. Dalakyan kopt de bal weg. Daar is Kaladjyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Egheyan rent richting de bal. Egheyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kare - mika 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kare 38%, mika 62%.
kare - mika 2:0