Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mika kare
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 15.6
hopeless Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


18e minuut.
Klungelig pakt Manucharyan de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hunanyan met de inworp. Nahapetyan rent richting de bal. Nahapetyan haalt uit met een fantastische trap. Azaryan bokst de bal weg.

26e minuut.
Nahapetyan speelt de bal door. Egheyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunanyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hunanyan krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Daar is Shageldyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shageldyan draait met de bal, schiet en ... Damadyan verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Orbelyan zal de hoekschop nemen. Bagratuni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Shageldyan rent richting de bal. Shageldyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mika - kare 1:0

35e minuut.
Aronyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalakyan onderschept slim de pass. Dalakyan speelt de bal door. Shageldyan is nu in balbezit. Shageldyan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Shavarshyan kopt de bal weg. Nahapetyan probeert de bal aan de voet te houden. Shageldyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shageldyan draait met de bal, schiet en ... Bagratuni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Hovsepyan kopt de bal weg. Klungelig pakt Ermoyan de bal. Shageldyan is nu in balbezit. Aronyan is nu in balbezit. Aronyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mika 44%, kare 56%.
mika - kare 1:0

59e minuut.
Ermoyan rent richting de bal. Ermoyan speelt de bal door. Nahapetyan met een sublieme pass. Egheyan rent richting de bal. Egheyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
mika - kare 1:1

61e minuut.
Kaladjyan probeert naar een medespeler te passen. Azaryan is nu in balbezit. Azaryan probeert naar een medespeler te passen. Nahapetyan rent richting de bal. Nahapetyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Nahapetyan kopt de bal weg. Kapukranyan rent richting de bal. Kapukranyan draait met de bal, schiet en ... Manucharyan is nu in balbezit. Manucharyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mika - kare 1:2

83e minuut.
Nahapetyan verovert de bal door een tackle van achteren. Nahapetyan probeert naar een medespeler te passen. Papikyan is nu in balbezit. Egheyan onderschept slim de pass. Egheyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Yanikyan rent richting de bal. Yanikyan met een sublieme pass. Hovsepyan geeft een lange en hoge pass. Shageldyan rent richting de bal. Shageldyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
mika - kare 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mika 44%, kare 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mika - kare 2:2