Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mika GOR ANTONYAN
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
15 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 17.3
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Orbelyan met een sublieme pass. Shageldyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Araqelyan verovert de bal door een tackle van achteren. Aronyan verovert de bal door een tackle van achteren. Aronyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
mika - GOR ANTONYAN 1:0

17e minuut.
Babajanyan trapt de bal weg. Hunanyan kopt de bal weg. Chitilyan kan de bal niet met de borst controleren. Shageldyan is nu in balbezit. Shageldyan schiet op doel. Babajanyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Hunanyan speelt de bal door. Torossyan is nu in balbezit. Torossyan met een sublieme pass. Chilingaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chilingaryan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mika 43%, GOR ANTONYAN 57%.
mika - GOR ANTONYAN 1:0

46e minuut.
Shavarshyan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tankyan. Shavarshyan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kaladjyan met een snel genomen vrije trap. Manoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Manoyan geeft een lange en hoge pass. Azaryan geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Balyan onderschept slim de pass. Barseghyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Barseghyan met een sublieme pass. Chilingaryan is nu in balbezit. Chilingaryan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Inworp. Tankyan met een snelle inworp. Barseghyan is nu in balbezit. Barseghyan schiet op doel. Klungelig pakt Chilingaryan de bal. De bal raakt de paal.

68e minuut.
Hovsepyan geeft een hoge lob. Kaladjyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Torossyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kaladjyan raakt geblesseerd tijdens het duel. Kaladjyan komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
mika - GOR ANTONYAN 2:0

71e minuut.
Grigoryan met de inworp. Torossyan is nu in balbezit. Torossyan passt de bal zonder na te denken. Chilingaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chilingaryan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Aronyan is nu in balbezit. Torossyan rent richting de bal. Aronyan verovert de bal door een tackle van achteren. Shageldyan rent richting de bal. Shageldyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Shageldyan rent richting de bal. Aronyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shageldyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shageldyan draait met de bal, schiet en ... Babajanyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Shageldyan heeft problemen om de bal te vangen. Shageldyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mika - GOR ANTONYAN 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mika 39%, GOR ANTONYAN 61%.
mika - GOR ANTONYAN 3:0