Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GOR ANTONYAN mika
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 21.8
waardeloos Schieten waardeloos
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Hovsepyan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hayrikyan komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Hunanyan is nu in balbezit. Hunanyan passt de bal in één keer door. Azaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chilingaryan verovert de bal door een tackle van achteren. Chilingaryan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Shahbazyan is nu in balbezit. Shahbazyan geeft een hoge lob. Azaryan rent richting de bal. Chilingaryan onderschept slim de pass. Chilingaryan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Hayrikyan passt de bal zonder na te denken. Orbelyan rent richting de bal. Orbelyan met een sublieme pass. Shageldyan is nu in balbezit. Shageldyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GOR ANTONYAN - mika 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GOR ANTONYAN 40%, mika 60%.
GOR ANTONYAN - mika 0:1

56e minuut.
Barseghyan is nu in balbezit. Barseghyan passt de bal in één keer door. Chilingaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chilingaryan haalt uit met een fantastische trap. Azaryan probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Azaryan trapt de bal weg. Hunanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunanyan probeert naar een medespeler te passen. Aronyan is nu in balbezit. Aronyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Tankyan geeft de bal voor. Aronyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aronyan met een sublieme pass. Shageldyan rent richting de bal. Shageldyan draait met de bal, schiet en ... Babajanyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GOR ANTONYAN 52%, mika 48%.
GOR ANTONYAN - mika 0:1