Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SONARE norayr
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 7
5 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 16.4
slecht Schieten slecht
zwak Passen zwak
hopeloos Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Amatuni bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikosyan rent richting de bal. Nikosyan passt de bal zonder na te denken. Kapukranyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapukranyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Rafaelyan onderschept slim de pass. Rafaelyan geeft de bal voor. Khostikyan kopt de bal weg. Kapukranyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapukranyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SONARE - norayr 0:1

25e minuut.
Meschyan kopt de bal weg. Klungelig pakt Amatuni de bal. Bekyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bekyan krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Bekyan geeft de bal voor. Kapukranyan rent richting de bal. Hayrikyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hayrikyan krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Hayrikyan is nu in balbezit. Sarafyan is nu in balbezit. Hayrikyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sarafyan wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

39e minuut.
Bekyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Meschyan onderschept slim de pass. Meschyan speelt de bal door. Vardanyan rent richting de bal. Vardanyan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SONARE - norayr 1:1

45e minuut.
Daar is Khostikyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nikosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapukranyan rent richting de bal. Kapukranyan haalt uit met een fantastische trap. Zakaryan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SONARE - norayr 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SONARE 57%, norayr 43%.
SONARE - norayr 1:2

47e minuut.
Meschyan probeert naar een medespeler te passen. Amatuni rent richting de bal. Amatuni passt de bal in één keer door. Vardanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vardanyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Rafaelyan is nu in balbezit. Hayrikyan rent richting de bal. Rafaelyan maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Rafaelyan naar de kleedkamers voor een vroege douche.

57e minuut.
Khostikyan geeft de bal voor. Inworp. Hovivyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nikosyan rent richting de bal. Nikosyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Vardanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vardanyan passt de bal in één keer door. Amatuni is nu in balbezit. Amatuni haalt uit met een fantastische trap. Tsarukyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SONARE - norayr 2:2

76e minuut.
Bekyan passt de bal in één keer door. Nikosyan rent richting de bal. Nikosyan passt de bal met de wreef. Kapukranyan is nu in balbezit. Kapukranyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SONARE 45%, norayr 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SONARE - norayr 2:2