Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
norayr SONARE
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
6 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 18.8
weak Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


3e minuut.
Rafaelyan probeert naar een medespeler te passen. Noubaryan rent richting de bal. Noubaryan speelt de bal door. Kapukranyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapukranyan draait met de bal, schiet en ... Zakaryan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Bekyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sisakyan verovert de bal door een tackle van achteren. Sisakyan probeert naar een medespeler te passen. Amatuni heeft problemen om de bal te vangen. Amatuni draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Hovivyan geeft de bal voor. Kroyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hovivyan maakt een afschuwelijke overtreding. Hovivyan krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Onoyan is nu in balbezit. Onoyan met een sublieme pass. Daar is Bekyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amatuni rent richting de bal. Amatuni schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal. Nazaretsyan is nu in balbezit. Nazaretsyan geeft een hoge lob. Bagratuni kopt de bal weg. Amatuni rent richting de bal. Amatuni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
norayr - SONARE 0:1

37e minuut.
Noubaryan passt de bal zonder na te denken. Bagratuni rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rafaelyan. Rafaelyan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: norayr 58%, SONARE 42%.
norayr - SONARE 0:1

77e minuut.
Klungelig pakt Noubaryan de bal. Noubaryan passt de bal in één keer door. Kapukranyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapukranyan draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Khostikyan de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: norayr 33%, SONARE 67%.
norayr - SONARE 0:1