Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ERVANDA FC GeV
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18.4
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Bareghamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Galstyan onderschept slim de pass. Sismanyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sismanyan krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Tokhunts passt de bal in één keer door. Levyan is nu in balbezit. Levyan passt de bal zonder na te denken. Sevakyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevakyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ERVANDA - FC GeV 0:1

20e minuut.
Onoyan kopt de bal weg. Sisakyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevakyan begaat een overtreding. Sevakyan krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Berberyan met een snelle inworp. Tokhunts bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokhunts passt de bal met de wreef. Levyan rent richting de bal. Levyan passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Galstyan passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bareghamyan de bal. Bareghamyan geeft de bal voor. Yuspashyan rent richting de bal. Yuspashyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ERVANDA - FC GeV 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ERVANDA 59%, FC GeV 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ERVANDA - FC GeV 1:1

77e minuut.
Sismanyan geeft een lange en hoge pass. Berberyan kopt de bal weg. Sevakyan is nu in balbezit. Galstyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Galstyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Sisakyan is nu in balbezit. Galstyan rent richting de bal. Sisakyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sisakyan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ERVANDA 47%, FC GeV 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ERVANDA - FC GeV 1:1