Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ERVANDA GOR ANTONYAN
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 18.3
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Klungelig pakt Yuspashyan de bal. Yuspashyan passt de bal in één keer door. Varteresyan is nu in balbezit. Varteresyan heeft problemen om de bal te vangen. Varteresyan geeft een lange en hoge pass. Babajanyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Sismanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sismanyan met een sublieme pass. Zorabyan is nu in balbezit. Chilingaryan is nu in balbezit. Chilingaryan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ERVANDA - GOR ANTONYAN 0:1

10e minuut.
Varteresyan onderschept slim de pass. Varteresyan speelt de bal door. Yuspashyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsaturyan is nu in balbezit. Tsaturyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Yuspashyan is nu in balbezit. Yuspashyan speelt de bal door. Ermoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chilingaryan onderschept slim de pass. Chilingaryan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Zorabyan rent richting de bal. Zorabyan speelt de bal door. Hacheryan is nu in balbezit. Chilingaryan verovert de bal door een tackle van achteren. Chilingaryan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ERVANDA - GOR ANTONYAN 0:2

27e minuut.
Bareghamyan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tankyan met de inworp. Zorabyan rent richting de bal. Zorabyan geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
ERVANDA - GOR ANTONYAN 0:3

37e minuut.
Varteresyan probeert naar een medespeler te passen. Tsaturyan is nu in balbezit. Yuspashyan is nu in balbezit. Tsaturyan is nu in balbezit. Tsaturyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ERVANDA - GOR ANTONYAN 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ERVANDA 64%, GOR ANTONYAN 36%.
ERVANDA - GOR ANTONYAN 1:3

54e minuut.
Tankyan geeft de bal voor. Zorabyan kopt de bal weg. Chilingaryan rent richting de bal. Chilingaryan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ERVANDA - GOR ANTONYAN 1:4

66e minuut.
Antonyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonyan geeft de bal voor. Mikaelyan kopt de bal weg. Zorabyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zorabyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ERVANDA 58%, GOR ANTONYAN 42%.
ERVANDA - GOR ANTONYAN 1:4