Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SONARE kare
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 16.5
slecht Schieten zwak
zwak Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Hayrikyan rent richting de bal. Nahapetyan verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hayrikyan. Hayrikyan krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Nahapetyan onderschept slim de pass. Nahapetyan met een sublieme pass. Egheyan rent richting de bal. Egheyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SONARE - kare 0:1

15e minuut.
Kapukranyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapukranyan passt de bal met de wreef. Haroutiunyan speelt de bal door. Vardanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vardanyan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Dalakyan passt de bal zonder na te denken. Navasardyan rent richting de bal. Navasardyan passt de bal in één keer door. Amatuni is nu in balbezit. Amatuni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Haroutiunyan rent richting de bal. Haroutiunyan passt de bal met de wreef. Ermoyan heeft problemen om de bal te vangen. Bagratuni is nu in balbezit. Bagratuni schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Dalakyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yanikyan rent richting de bal. Yanikyan met een sublieme pass. Egheyan is nu in balbezit. Egheyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Kapukranyan is nu in balbezit. Kapukranyan geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Navasardyan de bal onder controle te krijgen. Egheyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Egheyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SONARE 49%, kare 51%.
SONARE - kare 0:1

55e minuut.
Hayrikyan probeert naar een medespeler te passen. Amatuni rent richting de bal. Vardanyan rent richting de bal. Vardanyan draait met de bal, schiet en ... Bagratuni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SONARE - kare 1:1

58e minuut.
Dalakyan rent richting de bal. Amatuni onderschept slim de pass. Amatuni passt de bal zonder na te denken. Vardanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vardanyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Navasardyan geeft de bal voor. Nahapetyan geeft een hoge lob. Daar is Ojaxyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Egheyan rent richting de bal. Egheyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SONARE - kare 1:2

69e minuut.
Navasardyan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Onoyan komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Nahapetyan geeft een hoge lob. Inworp. Meschyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Amatuni bereikt de bal nog maar net als eerste. Amatuni draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Onoyan probeert naar een medespeler te passen. Meschyan heeft problemen om de bal te vangen. Meschyan met een sublieme pass. Amatuni bereikt de bal nog maar net als eerste. Amatuni haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Dalakyan speelt de bal door. Meschyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanikyan maakt een afschuwelijke overtreding. Yanikyan krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Meschyan onderschept slim de pass. Amatuni is nu in balbezit. Dalakyan rent richting de bal. Amatuni onderschept slim de pass. Amatuni geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Hovivyan rent richting de bal. Kapukranyan probeert naar een medespeler te passen. Nahapetyan is nu in balbezit. Egheyan is nu in balbezit. Egheyan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SONARE 42%, kare 58%.
SONARE - kare 1:2