Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
norayr shirak
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
13 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 19.8
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


14e minuut.
Herikyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nikosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikosyan passt de bal in één keer door. Kapukranyan rent richting de bal. Kapukranyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Kapukranyan kopt de bal weg. Yanikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Herikyan. Herikyan krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Herikyan is nu in balbezit. Herikyan passt de bal in één keer door. Chorekyan is nu in balbezit. Nikosyan rent richting de bal. Nikosyan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Mihranyan met een sublieme pass. Aznavouryan speelt de bal door. Nazaretsyan is nu in balbezit. Tunboyacyan is nu in balbezit. Tunboyacyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Amiryan probeert de bal aan de voet te houden. Hovivyan rent richting de bal. Hovivyan met een sublieme pass. Kapukranyan is nu in balbezit. Kapukranyan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: norayr 53%, shirak 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
norayr - shirak 0:0

51e minuut.
Herikyan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Minassyan komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Minassyan rent richting de bal. Minassyan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Yanikyan de bal. Nikosyan rent richting de bal. Nikosyan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Papalyan heeft problemen om de bal te vangen. Tovmassyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Nikosyan haalt uit met een fantastische trap. Sarafyan is nu in balbezit. Boyajyan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sarafyan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nikosyan neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Yanikyan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mihranyan met een snelle inworp. Aznavour rent richting de bal. Aznavour geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Ilouyan met de inworp. Sarafyan is nu in balbezit. Minassyan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Minassyan krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Ilouyan met de inworp. Daar is Sarafyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sarafyan speelt de bal door. Nikosyan is nu in balbezit. Nikosyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: norayr 51%, shirak 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
norayr - shirak 0:0