Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
shirak norayr
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
9 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 16.3
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


13e minuut.
Aznavouryan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Papikyan met de inworp. Tunboyacyan heeft problemen om de bal te vangen. Tunboyacyan geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Chorekyan rent richting de bal. Noubaryan verovert de bal door een tackle van achteren. Noubaryan probeert naar een medespeler te passen. Onoyan is nu in balbezit. Onoyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Papikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Papikyan passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Nazaretsyan de bal. Onoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Onoyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Hovivyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Amiryan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hovivyan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hovivyan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kapukranyan krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shirak 48%, norayr 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
shirak - norayr 0:0

48e minuut.
Chorekyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Amiryan rent richting de bal. Amiryan geeft een lange en hoge pass. Tunboyacyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunboyacyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Tunboyacyan is nu in balbezit. Onoyan heeft problemen om de bal te vangen. Tunboyacyan rent richting de bal. Onoyan is nu in balbezit. Onoyan draait met de bal, schiet en ... Tsarukyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Daar is Rafaelyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tunboyacyan rent richting de bal. Tunboyacyan probeert naar een medespeler te passen. Onoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Onoyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Herikyan is nu in balbezit. Herikyan speelt de bal door. Ilouyan is nu in balbezit. Aznavour onderschept slim de pass. Aznavour geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Herikyan is nu in balbezit. Rafaelyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rafaelyan met een sublieme pass. Papikyan rent richting de bal. Papikyan geeft de bal voor. Tsarukyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shirak 35%, norayr 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
shirak - norayr 0:0