Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GOR ANTONYAN SONARE
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
12 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 17.8
hopeloos Schieten slecht
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Shahbazyan is nu in balbezit. Shahbazyan geeft een lange en hoge pass. Daar is Ojaxyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tankyan onderschept slim de pass. Tankyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Hovivyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Barseghyan onderschept slim de pass. Barseghyan passt de bal met de wreef. Chilingaryan is nu in balbezit. Chilingaryan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GOR ANTONYAN - SONARE 1:0

12e minuut.
Amatuni rent richting de bal. Vardanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vardanyan schiet op doel. Chitilyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GOR ANTONYAN - SONARE 1:1

18e minuut.
Amatuni bereikt de bal nog maar net als eerste. Vardanyan rent richting de bal. Amatuni rent richting de bal. Amatuni haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Meschyan probeert naar een medespeler te passen. Navasardyan is nu in balbezit. Navasardyan passt de bal met de wreef. Vardanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vardanyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Babajanyan trapt de bal weg. Navasardyan rent richting de bal. Balyan probeert naar een medespeler te passen. Meschyan rent richting de bal. Meschyan geeft een lange en hoge pass. Babajanyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Hovivyan kopt de bal weg. Chilingaryan is nu in balbezit. Hayrikyan begaat een overtreding. Hayrikyan krijgt een gele kaart. Chilingaryan raakt geblesseerd tijdens het duel. Barseghyan wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GOR ANTONYAN 53%, SONARE 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GOR ANTONYAN - SONARE 1:1

53e minuut.
Barseghyan rent richting de bal. Hayrikyan onderschept slim de pass. Met opzet legt Barseghyan zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Barseghyan naar de kleedkamers voor een vroege douche.

72e minuut.
Hovivyan geeft een hoge lob. Torossyan kopt de bal weg. Daar is Chilingaryan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chilingaryan schiet op doel. Zakaryan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Meschyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Manoyan verovert de bal door een tackle van achteren. Manoyan passt de bal in één keer door. Chilingaryan rent richting de bal. Chilingaryan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GOR ANTONYAN 56%, SONARE 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GOR ANTONYAN - SONARE 1:1