Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
time in english fc Liverpool Tigers
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten poor
weak Passen hopeless
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Padovani rent richting de bal. Delia onderschept slim de pass. Delia passt de bal in één keer door. Ciappara rent richting de bal. Ciappara haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Despott is nu in balbezit. Despott geeft de bal voor. Pace-Asciak probeert de bal aan de voet te houden. Ciappara rent richting de bal. Ciappara draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: time in english fc 50%, Liverpool Tigers 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
time in english fc - Liverpool Tigers 0:0

59e minuut.
Despott rent richting de bal. Carren onderschept slim de pass. Delia is nu in balbezit. Ebejer onderschept slim de pass. Ebejer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Mangion geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Refalo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Carren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carren schiet op doel. Ghigo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Refalo onderschept slim de pass. Refalo speelt de bal door. Delia bereikt de bal nog maar net als eerste. Padovani rent richting de bal. Padovani draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Roberts bereikt de bal nog maar net als eerste. Roberts passt de bal met de wreef. Mangion rent richting de bal. Ebejer verovert de bal door een tackle van achteren. Ebejer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: time in english fc 32%, Liverpool Tigers 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
time in english fc - Liverpool Tigers 0:0