Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ghaxaq FC Ta Werwer
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 18.4
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Cachia is nu in balbezit. Vincenti onderschept slim de pass. Vincenti passt de bal in één keer door. Giordano rent richting de bal. Giordano schiet op doel. Cini bokst de bal weg.

15e minuut.
Cachia is nu in balbezit. Cachia geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Gerada de bal onder controle te krijgen. Giordano is nu in balbezit. Giordano schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Cini met een harde bal richting middenveld. Arapa kopt de bal weg. Klungelig pakt German de bal. Ellul Bonici bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellul Bonici draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Klungelig pakt Cachia de bal. Gerada is nu in balbezit. Gerada met een sublieme pass. Ellul Bonici bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellul Bonici schiet op doel. Valletta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Falzon Sant Manduca is nu in balbezit. Giordemaina is nu in balbezit. Vincenti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vincenti krijgt een gele kaart.

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vincenti met een snelle inworp. Tanti is nu in balbezit. Tanti geeft een hoge lob. Parascandolo probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Cachia bereikt de bal nog maar net als eerste. Cachia geeft een hoge lob. Gruppetta kopt de bal weg. Formosa rent richting de bal. Formosa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ghaxaq FC 49%, Ta Werwer 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ghaxaq FC - Ta Werwer 0:0

56e minuut.
Fenech Adami speelt de bal door. Ellul Bonici bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vincenti. Vincenti krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Ellul Bonici raakt geblesseerd tijdens het duel. Cachia zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
German speelt de bal door. Formosa rent richting de bal. Formosa probeert naar een medespeler te passen. Giordano rent richting de bal. Giordano schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Cini speelt de bal door. Gruppetta rent richting de bal. Gruppetta passt de bal in één keer door. Gerada bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerada haalt uit met een fantastische trap. Cini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Barbara rent richting de bal. Barbara geeft een lange en hoge pass. Giordano bereikt de bal nog maar net als eerste. Giordano haalt uit met een fantastische trap. Cini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghaxaq FC - Ta Werwer 1:0

70e minuut.
Tanti rent richting de bal. Tanti geeft de bal voor. Klungelig pakt Decelis de bal. Formosa is nu in balbezit. Formosa geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Falzon Sant Manduca geeft een lange en hoge pass. Incorvaia kopt de bal weg. Alessandro probeert de bal aan de voet te houden. Ellul Bonici is nu in balbezit. Ellul Bonici haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Falzon Sant Manduca speelt de bal door. Giordano is nu in balbezit. Giordano passt de bal in één keer door. Gerada is nu in balbezit. Gerada schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ghaxaq FC 43%, Ta Werwer 57%.
Ghaxaq FC - Ta Werwer 1:0