Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mean Machine Malta Zabbar FC
Normal Tactiek El bajde
43% Balbezit 57%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 34
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
14.3 gemiddelde waardering 39
unsatisfactory Schieten very good
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen adequate


9e minuut.
Maschinot onderschept slim de pass. Maschinot probeert naar een medespeler te passen. Helak is nu in balbezit. Helak haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Axiaq de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mean Machine Malta - Zabbar FC 0:1

12e minuut.
Klungelig pakt Montebello de bal. Dobrea kopt de bal weg. Tabone heeft problemen om de bal te vangen. Vadim is nu in balbezit. Vadim haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Klungelig pakt Araújo de bal. Lombardi rent richting de bal. Araújo speelt de bal door. Vadim bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mean Machine Malta - Zabbar FC 0:2

15e minuut.
Čelikovský is nu in balbezit. Čelikovský geeft een hoge lob. Dobrea is nu in balbezit. Vadim is nu in balbezit. Vadim draait met de bal, schiet en ... Musumeci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dobrea rent richting de bal. Dobrea draait met de bal, schiet en ... Montebello probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Maschinot zal de hoekschop nemen. Vadim springt en kopt de bal. Musumeci bokst de bal weg. Dobrea is nu in balbezit. Dobrea draait met de bal, schiet en ... Musumeci probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mean Machine Malta - Zabbar FC 0:3

19e minuut.
Axiaq geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Radzimski met een snelle inworp. Helak bereikt de bal nog maar net als eerste. Helak geeft een lange en hoge pass. Musumeci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vadim is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Mean Machine Malta - Zabbar FC 0:4

21e minuut.
Araújo onderschept slim de pass. Araújo geeft een hoge lob. Pulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadim verovert de bal door een tackle van achteren. Vadim schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Musumeci met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Park-Kwo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maschinot rent richting de bal. Maschinot draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Abdilla kopt de bal weg. Araújo met een sublieme pass. Dobrea rent richting de bal. Dobrea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mean Machine Malta - Zabbar FC 0:5

28e minuut.
Giuriati geeft een hoge lob. Maschinot heeft problemen om de bal te vangen. Maschinot passt de bal met de wreef. Araújo bereikt de bal nog maar net als eerste. Araújo geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Daar is Radzimski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salerno is nu in balbezit. Giuriati geeft een hoge lob. Dobrea is nu in balbezit. Dobrea draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Helak heeft problemen om de bal te vangen. Abdilla is nu in balbezit. Giuriati maakt een afschuwelijke overtreding. Giuriati krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Radzimski met de inworp. Helak is nu in balbezit. Helak geeft de bal voor. Vadim rent richting de bal. Vadim haalt uit met een fantastische trap. Musumeci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mean Machine Malta 76%, Zabbar FC 24%.
Mean Machine Malta - Zabbar FC 0:5

51e minuut.
Park-Kwo passt de bal met de wreef. Maschinot rent richting de bal. Maschinot met een sublieme pass. Vadim is nu in balbezit. Vadim haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Radzimski geeft een hoge lob. Dobrea is nu in balbezit. Montebello legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Montebello krijgt een gele kaart. Dobrea is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Maschinot kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Musumeci maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mean Machine Malta - Zabbar FC 0:6

52e minuut.
Abdilla passt de bal in één keer door. Tabone probeert naar een medespeler te passen. Ciantar probeert naar een medespeler te passen. Dobrea is nu in balbezit. Dobrea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Dobrea haalt uit met een fantastische trap. Montebello probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Maschinot neemt de hoekschop. Dobrea springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Lombardi verovert de bal door een tackle van achteren. Lombardi probeert naar een medespeler te passen. Vadim is nu in balbezit. Vadim schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mean Machine Malta - Zabbar FC 0:7

62e minuut.
Montebello geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Park-Kwo met de inworp. Maschinot is nu in balbezit. Maschinot geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Maschinot probeert naar een medespeler te passen. Vadim is nu in balbezit. Pulo rent richting de bal. Araújo rent richting de bal. Araújo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Mean Machine Malta - Zabbar FC 0:8

68e minuut.
Abdilla probeert naar een medespeler te passen. Salerno bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadim rent richting de bal. Vadim haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Maschinot is nu in balbezit. Maschinot met een sublieme pass. Facciol is nu in balbezit. Dobrea onderschept slim de pass. Dobrea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Salerno zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abdilla rent richting de bal. Helak begaat een overtreding. Abdilla is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Axiaq zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Tabone kopt de bal weg. Daar is Pulo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vadim is nu in balbezit. Vadim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mean Machine Malta - Zabbar FC 0:9

82e minuut.
Axiaq bereikt de bal nog maar net als eerste. Axiaq speelt de bal door. Facciol kan de bal niet met de borst controleren. Dobrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mean Machine Malta - Zabbar FC 0:10

82e minuut.
Salerno passt de bal zonder na te denken. Lombardi is nu in balbezit. Lombardi passt de bal in één keer door. Vadim rent richting de bal. Vadim draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Maschinot is nu in balbezit. Maschinot geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Lombardi de bal onder controle te krijgen. Dobrea probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Vadim de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mean Machine Malta 85%, Zabbar FC 15%.
Mean Machine Malta - Zabbar FC 0:10